Verkoop Hotline 023-5622212

Bearlock

 

Wij zijn een erkent inbouwstation voor BEARLOCK

DG Car Equipment is niet een verkooppunt van Bearlock maar behoort ook tot een selectieve groep welke direct voor Bearlock Benelux de inbouw verzorgt.
Daarbij zijn wij als een van de weinige SCM gecertiviceert om deze klasse MP03. op uw auto. U krijgt van ons deskundig advies over verschillende mogelijkheden voor uw auto. Voor bijna elke auto is er wel een Bearlocksysteem te verkrijgen, of voor speciale verzoeken worden ze zelf op maat gemaakt. BearLock® staat voor mechanisch beveiligingsysteem voor auto's, oftewel volledig geïntegreerde autosloten als diefstalpreventie. Het door BearLock ontwikkeld en geproduceerd versnellingsbakslot (versnellingspookslot), is een eenvoudige en revolutionaire, maar uiterst effectieve methode om autodiefstal te voorkomen.

Indien u meer informatie wenst over het Bearlock systeen kunt u altijd even contact met ons opnemen wij helpen u graag verder, voor een veilig gevoel.

DG Car Equipment hanteert een prijs voor alle BEARLOCK systemen, en een vast inbouwprijs zodat u nooit voor verassingen komt te staan!

 

Fabrikanten
Kenteken opzoeken
Contact Box
DG Car Equipment
Crommelinbaan 29J
2142EX Cruquius
tel. 023-5622212
info@dgce.nl   Openingstijden:
op afspraak

Vertrouwd betalen met:
iDealOverboeking

    0 items

Trekhaakkabelset 150 cm
Trekhaakkabelset 150 cm
€ 14,85
 incl. 21% BTW

€ 13,36
 incl. 21% BTW
Volg ons op