Parkeersensoren

Toon: 

Weergave:
Cobra 258 parkeersensoren achter

Cobra Automotive Technologie,de Europese leider in het ontwikkelenvan beveiligingssystemen voor voertuigen, heeft…

Prijs € 159,95  incl. 21% BTW
Cobra R394 parkeersensoren

4 sensoren voor aan de achterzijde van de auto Overspuitbaar  in kleur van het voertuig Incl. luidspreker voor…

Prijs € 190,00  incl. 21% BTW
WAECO MagicWatch MWE 900 parkeersensoren

Parkeersensoren met 4 inbouwsensoren voor achter Sensoren van de nieuwste generatie Ook voor de moeilijkste inbouwsituaties Afstandsmeting door vier ultrasone sensoren Activering van het…

Prijs € 212,51  incl. 21% BTW
Pagina(s) gevonden:

Ongelukje

Moderne auto’s worden steeds meer gestroomlijnd afgewerkt en daardoor wordt de auto steeds minder overzichtelijk. Het overkomt de besten en mogelijk dat het u ook al eens is overkomen, tijdens het inparkeren raakt u een paaltje, en andere auto of een hoge stoeprand. Een lelijke kras, kapotte velg of een deuk in de bumper betekent al snel meerdere honderden euro’s schade. 

Bovengenoemde schade is slechts materiële schade, het kan ook slechter aflopen doordat u tijdens het manoeuvreren iemand niet of te laat opmerkt, met alle dramatische gevolgen van dien.

parksensor

Waarom parkeersensoren

Parkeren gebeurd vaak onder stress, zeker in een druk centrum van een stad of een dorp. Andere automobilisten wachten ongeduldig totdat u klaar met uw parkeer manoeuvre en de omgeving is vaak onbekend.

U kunt altijd een beroep doen op de extra ondersteuning die wordt verzorgd door parkeersensoren. Deze helpen u makkelijker en zonder stress te kunnen parkeren en obstakels te vermijden.

Wat kunt u doen?

Parkeersensoren worden lang niet op alle auto’s standaard geleverd en mogelijk dat uw auto niet of alleen in de achter bumper is voorzien van parkeersensoren. U kunt altijd parkeersensoren achteraf laten inbouwen.

Sets zijn zowel voor montage in de voorbumper als ook voor montage in de achterbumper te leveren.

 De sensoren kunnen in de kleur van de bumpers geleverd worden en zien er na inbouw uit alsof ze er al altijd in gezeten hebben.

Via akoestische signalen wordt u geïnformeerd over de afstand tot een object en zult u tijdig kunnen reageren om schade te kunnen voorkomen.

Fabrikanten
Kenteken opzoeken
Contact Box
DG Car Equipment
Crommelinbaan 29J
2142EX Cruquius
tel. 023-5622212
info@dgce.nl   Openingstijden:
op afspraak

Vertrouwd betalen met:
iDealOverboeking

    0 items

Neuswielband 260 x 85 mm
Neuswielband 260 x 85 mm
€ 13,85  incl. 21% BTW
€ 12,47  incl. 21% BTW
Volg ons op