Parkeersensoren

Parkeersensoren – ontspannen en veilig inparkeren

parkeersensoren – het antwoord van DG Car Equipment op lastige parkeersituaties Ze functioneren via ultrasone sensoren die aan de achter- of voorzijde van het voertuig gemonteerd worden. Ze meten tot op de centimeter nauwkeurig de afstand tussen uw voertuig en elk willekeurig obstakel. U wordt akoestisch en/of optisch gewaarschuwd wanneer u de minimale afstand overschrijdt. Parkeersensoren bieden u veel comfort en veiligheid. Aan u de keuze om die uitvoering te kiezen, die het beste aansluit op uw wensen en uw type auto.

 

 

Einparkhilfen für Front und Heck

 

 

Het premium model: mini sensoren voor en achter
De kleinste sensoren op de markt laten zich makkelijk monteren. Onafhankelijke vergelijkingstests hebben aangetoond dat de Magic Watch MWE 900 en MWE 910 de kracht van de meeste standaard parkeersystemen veelvoudig overtreffen. Leverbaar met 4 sensoren (achterbumper) of 8 sensoren (voor- en achterbumper) voor maximale veiligheid rondom uw auto!

Einparkhilfen für HeckBestseller: oplossing voor de achterbumper
De uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding heeft veel DG Car Equipment klanten overtuigd: de MagicWatch MWE 850 parkeersensoren zijn de meest verkochte sensoren uit ons assortiment. Een beproefd product voor de kleinere portemonnee!

Einparkhilfen für FrontVoorbumper: aanvulling op voorhanden zijnde parkeersensoren
Het onafhankelijk front systeem MagicWatch MWE 880 is ons aanbod voor diegene die reeds voorzien zijn van parkeersensoren in de
achterbumper – af-fabriek danwel achteraf ingebouwd. Mocht u een hindernis over het hoofd zien – aan de 4 ultrasone sensoren ontgaat
niets! Bescherm uw auto nu rondom!


 

 

Einparkhilfen mit FunkübertragungGeen draden meer nodig: parkeersensoren met radiografische overdraging
MWE-2000: radiografische parkeersensoren met 4 inbouwsensoren, akoestische weergave. Dit systeem is uitermate geschikt, bij wisselende voertuigen voor het trekken van de caravan. Ontvanger via aansluiting op de sigarettenaansteker (MWE2000) of voor vaste inbouw (MWE2000-K). MWE-2500: Radiografische parkeersensoren met 4 sensoren geïntegreerd in twee profielen, akoestische weergave. Ideaal voor bestelbussen en lichte trucks.

 

 

Einparkhilfe + RückfahrvideoDe ideale combinatie: parkeersensoren + videobeeld
Met deze innovatie van WAECO heeft u altijd een perfect overzicht: Bij de MagicWatch MWE 850RV worden de klassieke parkeersensoren met ultrasone sensoren aangevuld met een camera-monitor systeem. De cilindercamera wordt bovendien bij de sensoren in de bumper ingebouwd. De monitor kan flexibel voor de voorruit of aan de achteruitkijkspiegel gemonteerd worden. Tevens kan de MWE 850RV samen met de RV-16 worden gekoppeld aan een navigatiesysteem met cinch video ingang.


 

Inbouw!
DG Car Equipment verzorgt graag de inbouw voor u, In onze werkplaats in hoofddorp zijn wij voorzien van alle gereedschappen om de sensoren in uw bumpers te monteren.
Wilt u de parkeersensoren graag in de kleur van de auto, ook dit is geen probleem!

 

Fabrikanten
Kenteken opzoeken
Contact Box
DG Car Equipment
Crommelinbaan 29J
2142EX Cruquius
tel. 023-5622212
info@dgce.nl   Openingstijden:
op afspraak

Vertrouwd betalen met:
iDealOverboeking

    0 items

Neuswielklem Ø 60 mm
Neuswielklem Ø 60 mm
€ 17,55
 incl. 21% BTW

€ 15,80
 incl. 21% BTW
Volg ons op