Entrypack Ipack
Entrypack Ipack
Entrypack Ipack
Entrypack Ipack

 € 1399,00
 incl. 21% BTW
 

Vindt u een DVD-speler ook zó 2011? Dan heeft Hoofdsteun.tv nu dé oplossing voor u! Apple heeft de iPad, wij hebben het iPack: een op het Entrypack DVD gebaseerd entertainmentsysteem, waarbij de DVD-speler vervangen is door een iPod classic 160Gb. Deze heeft ruimte voor maar liefst 200 uur video, zo kunt u tot wel 100 films ( ! ) op de iPod zetten. U klikt de iPod op de aansluiting in uw dashboardkastje of armsteun, kiest uw film, en: rijden maar. En laat u de Hoofdsteun.tv’s een keer uit? Dan laadt de accu van de iPod evengoed op tijdens het rijden! Hoe vér zou je wel niet kunnen komen met zoveel vermaak in de auto…..?
iPack* met iPod Classic 160Gb.

* Zolang de voorraad strekt. iPod is een geregistreerd handelsmerk van Apple.

iPack iPod classic 160Gb
•2 TRIP monitoren bekleed in de hoofdsteunen
•2 anti diefstal hoezen op maat
•2 draadloze hoofdtelefoons
•Aansluiting voor audio weergave via de autoradio
•iPod aansluiting ( 3G )
•iPod classic 160Gb


Of uw auto nu voorzien is van bekleding in stof of leer; DGCE zorgt voor een optimale inbouw in de originele hoofdsteun van uw auto. Wel zo mooi, en een stuk veiliger als een losse set vastgezet met klittenband!

Antidiefstalhoezen: uit het zicht, buiten gevaar


Bij elke set krijgt u 2 antidiefstalhoezen in gelijkend bekledingsmateriaal. Met deze hoezen kunt u de monitoren van uw systeem aan het zicht onttrekken als u deze niet gebruikt.

Levertijd en inbouw. U hoeft nooit lang te wachten!


In alle gevallen worden eerst de hoofdsteunen naar de beklederij opgestuurd. Daar worden de monitoren ingebouwd en de antidiefstalhoezen op maat gemaakt. Dit geschiedt normaal gesproken binnen 4 werkdagen, uit en thuis.

De inbouw van de overige onderdelen van de door u gekozen set en het terugplaatsen van de hoofdsteunen met ingebouwde monitoren in de auto neemt maximaal één werkdag in beslag.

Afhankelijk van de planning kan de inbouw binnen één week na bestelling worden afgerond. Zo kunt u bijvoorbeeld ondanks een last-minute beslissing dus toch mét entertainment set op vakantie!LET OP: Wij gaan uit van een doorsnee auto. Bel of mail voor een definitieve prijs. Aangezien er auto's zijn welke heel eenvoudig zijn te monteren maar ook auto's waarbij een dergelijke installatie onmogelijk is.
 

Entrypack Ipack Entrypack Ipack

Fabrikanten
Kenteken opzoeken
Contact Box
DG Car Equipment
Crommelinbaan 29J
2142EX Cruquius
tel. 023-5622212
info@dgce.nl   Openingstijden:
op afspraak

Vertrouwd betalen met:
iDealOverboeking

    0 items

Parrot iso stekker Ford
Parrot iso stekker Ford
€ 26,69
 incl. 21% BTW

€ 24,02
 incl. 21% BTW
Volg ons op