Entrypack DVD
Entrypack DVD
Entrypack DVD
Entrypack DVD

 € 999,00
 incl. 21% BTW
 

Hoofdsteun Maatwerk Entry Pack DVD

De Entrypacks bevatten alles wat u nodig hebt voor een betaalbare en gemakkelijke entree in de wereld van Hoofdsteun multimedia De gebruikte Signat TRIP producten zijn hoogwaardig van kwaliteit en zonder extra poespas: U betaalt dus niets wat u niet direct gebruikt!

2 Signat TRIP monitoren ingebouwd in de hoofdsteunen
2 anti diefstal hoezen
2 draadloze hoofdtelefoons
DVD Speler


Professionele inbouw door DG Car Equipment:

De DVD-speler monteert DGCE afhankelijk van de mogelijkheden in uw auto bijvoorbeeld in het dashboardkastje of onder de passagierstoel. Zo kunt u gemakkelijk bij de DVD-speler om een schijfje te wisselen.

DVD wisselaar ook geen punt.


Als u kiest voor de upgrade naar een 6 of 10 DVD wisselaar monteert DGCE deze bij voorkeur zo beschut mogelijk in een hoekje tegen de zijkant van de kofferbak. Zo houdt u optimaal gebruik van de kofferbak zonder risico op beschadiging van uw wisselaar.

Stof of leer: geen enkel probleem


Of uw auto nu voorzien is van bekleding in stof of leer; DGCE zorgt voor een optimale inbouw in de originele hoofdsteun van uw auto. Wel zo mooi, en een stuk veiliger als een losse set vastgezet met klittenband!

Antidiefstalhoezen: uit het zicht, buiten gevaar


Bij elke set krijgt u 2 antidiefstalhoezen in gelijkend bekledingsmateriaal. Met deze hoezen kunt u de monitoren van uw systeem aan het zicht onttrekken als u deze niet gebruikt.

Levertijd en inbouw. U hoeft nooit lang te wachten!


In alle gevallen worden eerst de hoofdsteunen naar de beklederij opgestuurd. Daar worden de monitoren ingebouwd en de antidiefstalhoezen op maat gemaakt. Dit geschiedt normaal gesproken binnen 4 werkdagen, uit en thuis.

De inbouw van de overige onderdelen van de door u gekozen set en het terugplaatsen van de hoofdsteunen met ingebouwde monitoren in de auto neemt maximaal één werkdag in beslag.

Afhankelijk van de planning kan de inbouw binnen één week na bestelling worden afgerond. Zo kunt u bijvoorbeeld ondanks een last-minute beslissing dus toch mét entertainment set op vakantie!LET OP: Wij gaan uit van een doorsnee auto. Bel of mail voor een definitieve prijs. Aangezien er auto's zijn welke heel eenvoudig zijn te monteren maar ook auto's waarbij een dergelijke installatie onmogelijk is.

Daarnaast kan het zijn dat u specifieke wensen heeft. Wij verzorgen graag de inbouw voor u door onze professionele en gecertificeerde inbouwspecialisten! Bel of mail gerust voor een concurrende prijs.

Entrypack DVD Entrypack DVD

Fabrikanten
Kenteken opzoeken
Contact Box
DG Car Equipment
Kruisweg 871
2132 CA HOOFDDORP
tel. 023-5622212
info@dgce.nl   Openingstijden:
Ma t/m Vr 8.00 tot 17.00
Zaterdag en zondag gesloten

Vertrouwd betalen met:
iDealOverboeking

    0 items

Parrot iso stekker Ford
Parrot iso stekker Ford
€ 26,69
 incl. 21% BTW

€ 24,02
 incl. 21% BTW
Volg ons op