WinkelmandjeAfrekenenUw klantgegevens

Bearlock

 

Wij zijn een erkent inbouwstation voor BEARLOCK

DG Car Equipment is niet een verkooppunt van Bearlock maar behoort ook tot een selectieve groep welke direct voor Bearlock Benelux de inbouw verzorgt.
Daarbij zijn wij als een van de weinige SCM gecertiviceert om deze klasse MP03. op uw auto. U krijgt van ons deskundig advies over verschillende mogelijkheden voor uw auto. Voor bijna elke auto is er wel een Bearlocksysteem te verkrijgen, of voor speciale verzoeken worden ze zelf op maat gemaakt. BearLock® staat voor mechanisch beveiligingsysteem voor auto's, oftewel volledig geïntegreerde autosloten als diefstalpreventie. Het door BearLock ontwikkeld en geproduceerd versnellingsbakslot (versnellingspookslot), is een eenvoudige en revolutionaire, maar uiterst effectieve methode om autodiefstal te voorkomen.

Indien u meer informatie wenst over het Bearlock systeen kunt u altijd even contact met ons opnemen wij helpen u graag verder, voor een veilig gevoel.

DG Car Equipment hanteert een prijs voor alle BEARLOCK systemen, en een vast inbouwprijs zodat u nooit voor verassingen komt te staan!

 

Volgende
Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
Kenteken opzoeken
Contact
DG Car Equipment
Kruisweg 871
2132 CA  HOOFDDORP
tel. 023-5622212
info@dgce.nl     
    Openingstijden:
Ma t/m Vr 8.30 tot 18.00
Zaterdag en zondag gesloten

Vertrouwd betalen met:
iDealOverboeking

DG Car Equipment is een ShopWiki Gecertificeerde Shop
Prouser Diamand SG2
€359,01
Social Networking
Follow us on Facebook
Tweet Us!

Copyright © 2018 DG Car Equipment
Gerealiseerd met osCommerce

kom ookn een langs

Valid XHTML 1.0 Transitional