WinkelmandjeAfrekenenUw klantgegevens

Welkom op DG Car Equipment

Show: 


Pagina(s) gevonden:  1  Artikel 1 tot en met 3 (van 3 artikelen)

Parkeersensoren - DG Car Equipment Hoofddorp

Ongelukje

Moderne auto’s worden steeds meer gestroomlijnd afgewerkt en daardoor wordt de auto steeds minder overzichtelijk. Het overkomt de besten en mogelijk dat het u ook al eens is overkomen, tijdens het inparkeren raakt u een paaltje, en andere auto of een hoge stoeprand. Een lelijke kras, kapotte velg of een deuk in de bumper betekent al snel meerdere honderden euro’s schade. 

Bovengenoemde schade is slechts materiële schade, het kan ook slechter aflopen doordat u tijdens het manoeuvreren iemand niet of te laat opmerkt, met alle dramatische gevolgen van dien.

parksensor

Waarom parkeersensoren

Parkeren gebeurd vaak onder stress, zeker in een druk centrum van een stad of een dorp. Andere automobilisten wachten ongeduldig totdat u klaar met uw parkeer manoeuvre en de omgeving is vaak onbekend.

U kunt altijd een beroep doen op de extra ondersteuning die wordt verzorgd door parkeersensoren. Deze helpen u makkelijker en zonder stress te kunnen parkeren en obstakels te vermijden.

Wat kunt u doen?

Parkeersensoren worden lang niet op alle auto’s standaard geleverd en mogelijk dat uw auto niet of alleen in de achter bumper is voorzien van parkeersensoren. U kunt altijd parkeersensoren achteraf laten inbouwen.

Sets zijn zowel voor montage in de voorbumper als ook voor montage in de achterbumper te leveren.

 De sensoren kunnen in de kleur van de bumpers geleverd worden en zien er na inbouw uit alsof ze er al altijd in gezeten hebben.

Via akoestische signalen wordt u geïnformeerd over de afstand tot een object en zult u tijdig kunnen reageren om schade te kunnen voorkomen.

Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
Kenteken opzoeken
Contact
DG Car Equipment
Kruisweg 871
2132 CA  HOOFDDORP
tel. 023-5622212
info@dgce.nl     
    Openingstijden:
Ma t/m Vr 8.30 tot 18.00
Zaterdag en zondag gesloten

Vertrouwd betalen met:
iDealOverboeking

DG Car Equipment is een ShopWiki Gecertificeerde Shop
Social Networking
Follow us on Facebook
Tweet Us!

Copyright © 2018 DG Car Equipment
Gerealiseerd met osCommerce

kom ookn een langs

Valid XHTML 1.0 Transitional