BlackVue DR750S-1CH 64GB

 € 359,95
 incl. 21% BTW
 

Blackvue DR750S–1CH, de ultieme Cloud dashcam.

Mooier, sneller, beter en uitgebreider.......
De nieuwe DR750S serie van BlackVue tilt het kwaliteitsstandaard van dashcams weer een niveau hoger. De DR750S maakt nu nòg vloeiendere beelden dankzij de 60 frames per seconde opnamekwaliteit. De Sony STARVIS beeldsensor zorgt er tevens voor dat opnames in het donker duidelijker in detail worden gebracht. Ook is de interne processor vernieuwd, waardoor alle functie handelingen zeer snel en soepel worden uitgevoerd.

 

De belangrijkste kenmerken opgesomd:

 • Volledige Cloud en Wi-Fi ondersteuning
 • Nederlandse spraakbegeleiding
 • 60 frames per seconde opnames, voor zeer vloeiende beelden
 • Ingebouwde GPS
 • Parkeermodus opname
 • Full HD 1080P Sony STARVIS beeldsensor
 • Verbeterde nachtvisie, past automatisch helderheid aan in het licht en donker
 • Een snellere processor voor zowel het opstarten, downloaden, instellingen configureren en meer.
 • De Wi-Fi aan/uit knop is multi-functioneel geworden, zo kan je bijv. het Wi-Fi wachtwoord wijzigen/resetten zonder tussenkomst van uw computer.
 • Gebeurtenis opnames volledig beveiligbaar tegen overschrijving (tot 50 wel opnames).
 • De dashcam functioneert ook in extreme hitte van tot wel 70 graden Celsius. 

Full HD Sony STARVIS beeldsensor:

Deze full HD 1080P sensor van Sony kan tot wel 60 frames per seconde verwerken. Hierdoor neemt de dashcam heldere en zuivere videobeelden op, met een kijkhoek van 139 graden. Dankzij deze nieuwe sensor is het ook tijdens donkere en slechte weersomstandigheden geen probleem om een helder en goed beeld in detail te brengen. Of je nu aan het rijden bent of stilstaat: de dashcam zorgt voor scherpe beelden. De nachtvisie modus kan aan-en uit gezet worden. Deze instelbare functie zorgt voor betere en heldere beelden in de nachtelijke uren of in donkere omstandigheden.

Ingebouwde Impact & bewegingsdetectie

Tijdens het rijden herkent de dashcam aanrijdingen en plotselinge veranderingen in snelheid. Tijdens het parkeren herkent de dashcam impact en bewegingen rondom het voertuig*. De verschillende opnames types worden herkenbaar ge-rangschikt in de BlackVue PC viewer of de BlackVue apps voor Android en iOS. 
(*) Voor parkeer opnames, dient u gebruik te maken van een externe Blackvue power moduel (B112 Battery Pack of de Power Magic Pro).

Blackvue app en pc-viewer

Zowel de smartphone apps als de pc software zijn gratis te downloaden. Je kunt eenvoudig de instellingen van de dashcam aanpassen en de opgenomen beelden terugkijken met behulp van de Android en iOS apps en de PC viewer software van BlackVue voor Windows en MAC. De Blackvue app is eenvoudig te gebruiken, verbindt de app met de dashcam doormiddel van Wi-Fi en bekijk real time beelden en pas eenvoudig de instellingen van de dashcam aan.

Naast de app kan de PC of MAC eveneens opnames terugzien met snelheidsweergave en locaties + gereden routes traceren via Google Maps vanuit de "BlackVue Viewer" software. De DR750S-1CH ondersteunt micro SD-kaarten tot maximaal 128GB. De beeldhoek van de lens is afgesteld op 139° en voorziet u van een verbluffende opname kwaliteit. Hiermee kun je probleemloos kentekens lezen van andere weggebruikers en tegelijkertijd een breede kijkhoek behouden.

Vernieuwd design

Touch sensor
De Blackvue DR750S heeft een vernieuwd design met uitgebreidere functie handelingen zoals de touch sensor; houd je hand voor de sensor en de audio wordt in/ uitgeschakeld. Ook kun je met deze touch sensor eenvoudig handmatige opnames gaan starten wanneer je onderweg graag een mooie gebeurtenis wilt vastleggen.

Multi-functionele Wi-Fi aan/uit knop

 • Zet de Wi-Fi aan/uit - kort inhouden
 • Reset eenvoudig het Wi-Fi wachtwoord - houd de knop ingedrukt totdat de stembegeleiding gaat praten, druk dan kort nogmaals de knop in.
 • Formatteren van de Micro SD kaart - houd de knop ingedrukt totdat de stembegeleiding begint te praten, en houd de button daarna weer een aantal seconden in.

Alle acties worden bevestigd d.m.v. de ingebouwde spraakbegeleiding (Nederlandstalig)

Stabiele GPS & Wi-Fi verbinding

De Blackvue DR750S-1CH is een professionele dashcam waarmee u opnames maakt vanuit de voorzijde van het voertuig. Zo ben je er zeker van dat elke situatie voor u op de weg keurig vastgelegd wordt om bij een gebeurtenis volledig en betrouwbaar bewijs af te kunnen geven. De DR750S-1CH dashcam is o.a. voorzien van een interne GPS-ontvanger met route-log functie en snelheidsmeting. Zowel de Wi-Fi als GPS verbinding zijn bij de DR750S-1CH snel en stabiel.

Geoptimaliseerde opname rangschikking

Gebeurtenis opnames overschrijvingsbeveiliging:
Dashcams slaan bestanden in volgorde van datum en tijd op. Wanneer de micro SD kaart vol is worden de oudste bestanden automatisch verwijderd. De Blackvue DR750S-1CH kan dit voorkomen door handmatig in te stellen dat je belangrijke gebeurtenissen zoals ongevallen niet wilt overschrijven. Tot 50 bestanden kunnen op deze manier beschermd worden op de meegeleverde SD kaart.

"Format-Free" bestandsbeheer:
Ontwikkeld door Blackvue, dit nieuwe systeem verbeterd de opname stabiliteit en voorkomt het eventuele onnodig formatteren van de Micro SD kaart waarbij beelden verloren kunnen gaan. 

60 FPS (frames per seconde)

De Blackvue DR750-1CH neemt met 60 frames per seconde op. Hierdoor zijn de beelden in alle omstandigheden scherp en helder. Met 60fps zijn de bewegingen tijdens opnames vele malen scherper dan de standaard 30fps. Met de DR750S-1CH dashcam wordt het nu nog eenvoudiger om kentekenplaten te lezen. Zelfs van snel voorbijrijdende voertuigen.

Gebruik maken van de gratis Cloud functies

De BlackVue DR750S dashcam kan via de BlackVue app (en in samenwerking met een Wi-Fi hotspot in het voertuig) gebruik maken van alle mooie functies die de gratis Cloud service van BlackVue biedt. *

 • Lokaliseer je camera, kijk live mee op afstand.
 • Ontvang alarm notificaties zodra er iets met uw voertuig gebeurt.
 • Communiceer op afstand met de bestuurder (2-weg audiocommunicatie).
 • Bekijk route en snelheid informatie live mee
 • Bekijk video's terug die opgeslagen zijn in de Cloud, waar en wanneer je maar wil
 • Firmware updates vanuit de Cloud
 • 10 min dagelijkse live view, 1 dashcam per gebruiker, 5GB Cloud opslag, 100 downloads per maand inbegrepen.
 • Voor alle informatie en functies over de BlackVue Cloud, klik hier (www.blackvue.com) Naast de Cloud mogelijkheid geeft de ingebouwde Wi-Fi functie u de optie om draadloos te verbinden met de dashcam via de BlackVue app voor iOS en Android. Zo kun je eenvoudig live beelden streamen en opnames direct terugzien met uw smartphone of tablet. Vervolgens heb je onderweg direct video-bewijsmateriaal om beschikbaar te stellen aan derden.


  * Een actieve 4G hotspot verbinding in het voertuig is vereist om te kunnen verbinden naar de Cloud.

Intelligente parkeermodus

Met behulp van de Power Magic Pro of de B-112 Battery Pack van BlackVue is het mogelijk om de camera ook in de parkeerstand volledig te laten functioneren. De Blackvue DR750S dashcam schakelt automatisch in de parkeerstand modus als het voertuig geparkeerd staat. Enkel de beelden waarop een beweging of een impact gedetecteerd wordt zal worden opgeslagen op de SD kaart. Zo behoud je ruimte vrij voor verdere opnames tijdens autoritten. 

blackvue-parking-mode-b-112-power-magic-battery-pack-diy-diagram
blackvue-parking-mode-b-112-power-magic-battery-pack-diy-diagram-installation
 
blackvue-parking-mode-pmp-power-magic-pro-diagram
blackvue-parking-mode-pmp-power-magic-pro-diagram-installation
Geplande herstart sessies:
De BlackVue dashcam plant automatisch een herstart sessie op het aangegeven moment (standaard 03:00 uur) tijdens de parkeer modus. Zo blijft de SD kaart langer stabiel werken. Mocht de dashcam op dit moment aan het opnemen zijn, zal de herstart sessie een dag later plaatsvinden.

Wat zit er in de doos?
 • Camera + raamhouder
 • micro SD kaart
 • 12V voedingskabel
 • 3M tape
 • Kabelgeleiders
 • USB-micro SD kaartlezer adapter
 • Kabel wegwerk tooltje
 • Quick-start handleiding (Nederlandstalig)

Bekijk onderstaande tabel voor een handig overzicht van de opnametijden per SD kaart.

 

BlackVue DR750S-1CH 64GB BlackVue BlackVue DR750S-1CH 64GB

Fabrikanten
pickupset
pickupset
€ 550,00
 incl. 21% BTW
Kenteken opzoeken
Contact Box
DG Car Equipment
Crommelinbaan 29J
2142EX Cruquius
tel. 023-5622212
info@dgce.nl   Openingstijden:
op afspraak

Vertrouwd betalen met:
iDealOverboeking

  0 items

Parrot iso stekker Honda
Parrot iso stekker Honda
€ 31,76
 incl. 21% BTW

€ 28,59
 incl. 21% BTW
Volg ons op