Cruise control

 

Ontspannen rijden en een tot 10% gunstiger brandstofverbruik, een cruise control maakt het mogelijk. Ongemerkte snelheidsovertredingen behoren met een cruise control ook tot het verleden. Daarom is dit ook een van onze hoofdproducten. De cruise controls die wij leveren zijn van John Gold en Waeco, en zijn de enige die aan onze standaard voldoen. John Gold en Waeco hebben de maatstaf gezet op dit gebied en leveren technische zeer hoogstaande producten, toepasbaar op vrijwel elke auto. Ook auto's met zgn. drive by wire systeem, dat is een electronisch gaspedaal.

We zullen u niet met de technische details vervelen, maar de kracht van dit systeem ligt in de kwaliteit, het grote aantal voertuigspecifieke systemen en de mogelijkheid het systeem vloeiend op elke snelheid te laten inschakelen en cruisen.

Wij monteren cruise controls van Gold Automotive en van Waeco. Op die manier hebben wij altijd de juiste en de voordeligste voor u.

Wellicht overbodig om hier te vemelden, maar elke cruise control wordt compleet gemonteerd. Een cruise control schakelt natuurlijk uit wanneer de rem wordt ingetrapt, maar wij voorzien ook altijd de koppeling van een dergelijke beveiliging.

 

U kunt bij de montage kiezen uit meerdere types bediening

 

Fabrikanten
Kenteken opzoeken
Contact Box
DG Car Equipment
Crommelinbaan 29J
2142EX Cruquius
tel. 023-5622212
info@dgce.nl   Openingstijden:
op afspraak

Vertrouwd betalen met:
iDealOverboeking

    0 items

Neuswielband 260 x 85 mm
Neuswielband 260 x 85 mm
€ 13,85
 incl. 21% BTW

€ 12,47
 incl. 21% BTW
Volg ons op