Cruise control

 

Ontspannen rijden en een tot 10% gunstiger brandstofverbruik, een cruise control maakt het mogelijk. Ongemerkte snelheidsovertredingen behoren met een cruise control ook tot het verleden. Daarom is dit ook een van onze hoofdproducten. De cruise controls die wij leveren zijn van John Gold en Waeco, en zijn de enige die aan onze standaard voldoen. John Gold en Waeco hebben de maatstaf gezet op dit gebied en leveren technische zeer hoogstaande producten, toepasbaar op vrijwel elke auto. Ook auto's met zgn. drive by wire systeem, dat is een electronisch gaspedaal.

We zullen u niet met de technische details vervelen, maar de kracht van dit systeem ligt in de kwaliteit, het grote aantal voertuigspecifieke systemen en de mogelijkheid het systeem vloeiend op elke snelheid te laten inschakelen en cruisen.

Wij monteren cruise controls van Gold Automotive en van Waeco. Op die manier hebben wij altijd de juiste en de voordeligste voor u.

Wellicht overbodig om hier te vemelden, maar elke cruise control wordt compleet gemonteerd. Een cruise control schakelt natuurlijk uit wanneer de rem wordt ingetrapt, maar wij voorzien ook altijd de koppeling van een dergelijke beveiliging.

 

U kunt bij de montage kiezen uit meerdere types bediening

 

Fabrikanten
Blaupunkt HAMBURG 990 DAB NAV
Blaupunkt HAMBURG 990 DAB NAV
€ 1299,00
 incl. 21% BTW
Kenteken opzoeken
Contact Box
DG Car Equipment
Kruisweg 871
2132 CA HOOFDDORP
tel. 023-5622212
info@dgce.nl   Openingstijden:
Ma t/m Vr 8.00 tot 17.00
Zaterdag en zondag gesloten

Vertrouwd betalen met:
iDealOverboeking

    0 items

Keyless Protector met KE01 certificering
Keyless Protector met KE01 certificering
€ 359,00
 incl. 21% BTW

€ 309,01
 incl. 21% BTW
Volg ons op