SCM Klasse 4 (VVS+) alarm

 € 799,00
 incl. 21% BTW

€ 699,00
 incl. 21% BTW
 

Dit systeem heeft als doel uw auto snel en efficiënt te lokaliseren bij diefstal in heel Europa. Na een diefstalmelding wordt de auto opgespoord, door de lokale autoriteiten in beslag genomen en terugbezorgd aan de rechtmatige eigenaar. Dit traceren gebeurt met behulp van GPS positiebepaling en GSM.

Met de toegenomen mobiliteit is ook de vraag naar betrouwbare beveiliging van mobiele objecten gestegen. FARINGWELL heeft op deze ontwikkeling geanticipeerd door geavanceerde en gebruiksvriendelijke beveiligingsproducten te introduceren.

Deze voldoen niet alleen aan de hoogste kwaliteitseisen, maar ook aan de voorwaarden die verzekeringsmaatschappijen stellen aan VbV/SCM klasse VVS+ alarm en beveiligingssystemen.
Met onze exclusieve Services bieden we u toegang tot onze expertise op het gebied van tracking en tracing, waarbij u de mogelijkheid heeft om de beveiliging op basis van uw persoonlijke wensen uit te breiden met additionele services.

Met een exclusief membership bij FARINGWELL heeft u toegang tot onze expertise op het gebied van tracking en tracing systemen. Naast complete security pakketten heeft u ook de mogelijkheid om, naast een eventuele verzekeringseis, de mate van beveiliging zelf samen te stellen.

Zo bepaalt u zelf welke zorg wij u uit handen nemen. Dat gaat heel eenvoudig: hieronder ziet u de twee categorieën staan met de bijhorende services. Weeg zorgvuldig af welk dienstenpakket het beste bij uw persoonlijke situatie past, meld u aan, en wij zetten vervolgens de beveiliging in werking. Als klant profiteert u daarnaast met uw membership-pas van een groot aantal privileges en convenience services.

Bij FARINGWELL kunt u kiezen uit 2 service niveaus: Premium en Premium Extra. Deze zeer complete security pakketten verschillen van elkaar in niveau van beveiliging en in kosten. Beide memberships voorzien volledig in een optimaal afgestemd dienstenpakket welke volledig aansluit op de gestelde eisen door VbV-SCM.

Premium ( 16.95 per maand )bevat o.a. de volgende diensten;

 • Aansluiting conform VbV-SCM Keurmerk bij een gecertificeerd KIWA SCM voertuigvolgsysteem PLUS jammingdetectie (VVS+)
 • Aansluiting op de FARINGWELL alarmcentrale 24/7 (PAC)
 • Opvolging diefstalmelding door extern recherchebureau
 • Notificatie inbraakalarm via SMS melding *
 • Localiseren object na diefstalmelding
 • GSM abonnement inclusief communicatie kosten
 • Persoonlijk FARINGWELL e-Account
 • Start-Block
 • Jamming-Block
 • Diefstal Block
 • Time-Block
 • Alarm-Block *
 • FARINGWELL App met diverse functies

* Alleen mogelijk wanneer uw volgsysteem is aangesloten op het alarmsysteem van uw voertuig.

Premium Extra (20.95 per maand) is – zoals de naam al doet vermoeden – de meest uitgebreide variant en is een uitbreiding op het Premium Membership. Kies dit membership indien u door de alarmcentrale op de hoogte wilt worden gebracht van een inbraakalarm. Door een snelle melding kan direct met u worden geverifieerd of verdere opvolging noodzakelijk is. De centralist zal indien nodig de opsporingsdiensten inschakelen en de startonderbreking via Start-Block direct activeren. Premium Extra is alleen mogelijk indien het volgsysteem gekoppeld is met het alarmsysteem in uw auto.

Op Premium en Premium Extra zijn diverse uitbreidingen mogelijk waaronder Emergency Call of ritregistratie. Hiermee is personalisering van uw gekozen membership mogelijk.

Indien een verhoogd risico van het voertuig (of inzittende) van toepassing is verwijzen wij u graag naar onze High Risk en High Risk Extra memberships.

Wanneer u een lease-auto uitsluitend voor zakelijk gebruik rijdt bent u verplicht de gereden kilometers nauwkeurig bij te houden voor de Belastingdienst. De Ritregistratie van FARINGWELL kan u die zorg met Fiscaal Service uit handen nemen.

Onze ritregistratie bestaat uit een volgsysteem dat alle ritten nauwkeurig vastlegt op basis van tijdstip, locaties en de gereden kilometers. Deze ritgegevens worden verzonden naar onze OnLine webserver waar ze vervolgens voor u via een persoonlijk toegangsaccount inzichtelijk zijn.

Via deze persoonlijke site kan bovendien achteraf de rit worden gewijzigd, bijvoorbeeld van zakelijk naar privé. Het overzicht is bovendien te allen tijde opvraagbaar en wordt als service zelfs automatisch naar u gemaild. De gegevens worden onbeperkt bewaard en zijn dus altijd tijdens de fiscale periode voor u beschikbaar.

Fiscaal Service is een uitbreiding op ons Executive en Premium membership, maar is ook als “stand alone” ritregistratiesysteem te gebruiken.

 

Waarom zou ik voor FARINGWELL kiezen?

Met een FARINGWELL systeem kiest u voor de allerbeste prijs/kwaliteit. De combinatie van uitsluitend A-kwaliteit producten met een uitmuntende service en garantie, maakt dat u jarenlang met een gerust hart kunt vertrouwen op een perfecte beveiliging. Diverse extra services maken een persoonlijk dienstenpakket op maat mogelijk.

Hoe sluit ik de noodzakelijke overeenkomst af?

Bij het aanleveren van de benodigde gegevens zal uw dealer/installateur de overeenkomst graag voor u verzorgen. Uiteraard kunt u ook zelf op onze site deze overeenkomst gemakkelijk invullen. Klik hier om direct naar het formulier te gaan.

Waarom betaal ik activeringskosten?

Om de abonnementskosten zo transparant mogelijk te houden, maken wij apart melding van deze kosten. Hierin zijn onder andere de kosten opgenomen voor de administratieve verwerking van uw aanmelding en de technische afhandeling.

Ik wil mijn overeenkomst beëindigen, wat moet ik doen?

Uiteraard kunt u de reeds betaalde overeenkomst altijd meenemen naar een andere auto. Is dit voor u niet van toepassing? Houdt u er dan rekening mee dat wij een opzegtermijn van tenminste 1 maand voor het einde van de looptijd hanteren. Onze overeenkomsten zijn standaard voor de periode van één jaar. Ruim voor de prolongatiedatum ontvangt u, als extra service van FARINGWELL, hierover een herinnering. Opzegging 1 maand of eerder voor de prolongatiedatum is kosteloos. Als u besloten heeft de overeenkomst te beëindigen, kunt u dat doen via uw e-Account of schriftelijk onder vermelding van uw ID code .

Krijg ik restitutie bij voortijdige beëindiging?

U kunt ten alle tijden uw betaalde abonnement “meenemen” en laten activeren op uw nieuwe auto. Is dit voor u niet van toepassing, neemt u dan contact op met onze afdeling Customer Care op customercare@faringwell.com of bel +31 (0)88 22 52 200.

Kan ik op mijn huidige abonnement extra diensten afsluiten?

Het wijzigen van uw huidige abonnementsvorm is mogelijk. Toevoegen van extra diensten kan op elk moment tijdens de looptijd. De op dat moment geldende prijs van de extra dienst zal verrekend worden naar rato van de nog resterende looptijd en aan u worden gefactureerd. Zo betaalt u nooit teveel en alleen voor de nog lopende maanden.

Is het ook mogelijk om de locatie van mijn auto op mijn mobiele telefoon te zien?

Ja, dit is mogelijk met de FARINGWELL App of via de mobiele website. De FARINGWELL App is momenteel alleen nog beschikbaar voor iPhone en iPad. Hierin staan o.d. alle belangrijke contactgegevens van FARINGWELL en onze alarmcentrale, uw GPS locatie en noodzakelijke/handige telefoonnummers (verzekering/pechhulp) bij pech of schade onderweg en heeft u eenvoudig toegang tot uw personal FARINGWELL e-Account. Tevens ontvangt u als eerste interessante aanbiedingen en het laatste FARINGWELL nieuws via uw App.

Hoe geef ik een wijziging door?

Via uw e-Account kunt u snel en gemakkelijk alle wijzigingen doorgeven.

Kan ik iemand persoonlijk spreken?

Van Ma t/m Vrij – 08:00 – 17:30 staan wij u graag persoonlijk te woord voor al uw vragen. Customer Care +31 (0)23 – 5622212

Kan ik mijn huidige abonnement meenemen naar een andere auto?

Uw abonnement is persoonlijk en niet voertuig gebonden. U kunt probleemloos uw reeds betaalde abonnement gebruiken op een nieuwe auto. Voor de wijziging van voertuig zijn slechts administratieve kosten van toepassing.

Ik ga mijn huidige auto verkopen, wat moet ik doen?

Geef de wijziging aan FARINGWELL door. Het huidige volgsysteem kunt u laten overbouwen naar uw nieuwe auto of u kunt een geheel nieuw systeem, met de laatste technische voorzieningen en 3 jaar garantie, in de nieuwe auto laten installeren. Uw reeds betaalde abonnement wordt uiteraard op de nieuwe auto verder verbruikt.

Indien u geen gebruik meer wilt maken van het FARINGWELL beveiligingssysteem dient u de overeenkomst tijdig te beëindigen.

Mijn auto gaat voor onderhoud naar de garage, moet ik dit nog melden?

Het volgsysteem zal bij het loskoppelen van de accu een automatische melding naar de alarmcentrale sturen. Om onnodige alarmmelding te voorkomen kunt u met uw ID code vooraf, voor een afgesproken datum en tijdsduur, deze doormelding stopzetten. U kunt hiervoor contact opnemen met onze Alarmcentrale: +31 (0)88 22 52 222

Heb ik garantie op het systeem?

Alle FARINGWELL systemen zijn vervaardigd met uitsluitend kwaliteitselektronica en -onderdelen. Om volledig en probleemloos op uw beveiliging te kunnen vertrouwen verlenen wij 3 jaar garantie op het volgsysteem. Bepaalde onderdelen zoals de interne nood accu kennen een beperkte garantietermijn.

Mijn auto is gestolen, wat moet ik doen?

Bel zo snel mogelijk met de FARINGWELL Alarmcentrale via +31(0)88 22 52 222. De Alarmcentrale is 24/7 voor u beschikbaar.

De centralist van de Alarmcentrale zal uw melding direct na verificatie van uw ID code in behandeling nemen.

Ik wil mijn auto preventief laten blokkeren, kan dit?

Indien uw voertuig is uitgerust met een extra Start-Block module kunt u op verzoek door de Alarmcentrale uw auto preventief laten blokkeren en later weer laten deblokkeren.

Bij langdurige afwezigheid kunt u zo preventief voorkomen dat uw auto gebruikt wordt door derden. Het in- en uitschakelen kan door de Alarmcentrale na verificatie worden verzorgt. Het verifiëren doet u door middel van uw ID code.

Mijn auto start niet meer, wat nu?

Indien uw volgsysteem is uitgerust met een Start-Block module kan, na activatie hiervan, worden voorkomen dat de auto herstartbaar is. U kunt de Alarmcentrale de blokkering laten opheffen. Indien uw voertuig is uitgevoerd met een extra noodswitch met code, voor het gebruik van Jamming-block, heeft u als herkenning een rode LED in de auto die alleen bij blokkering oplicht (als de auto op contact staat). Via de noodswitch kunt u, d.m.v. het invoeren van uw persoonlijk pincode, het blokkeren van de auto zelf opheffen. Indien u geen gebruik maakt van de extra service Start-Block dient u altijd uw hulpdienst te raadplegen.

Hoe zijn mijn persoonlijke gegevens beschermd?

FARINGWELL heeft als één van de weinige leveranciers het keurmerk “ Beveiliging mobiele Objecten en Personen”. Via dit keurmerk bent u altijd verzekerd van een optimale beveiliging van al uw persoonsgegevens.

Hoe weet ik dat mijn volgsysteem goed functioneert?

Zonder dat u hier iets van merkt, controleert FARINGWELL automatisch uw systeem op zijn werking. Mocht het toch voorkomen dat tijdens deze controle een defect wordt waargenomen, dan wordt u daar direct van op de hoogte gesteld. Zo bent u altijd verzekerd van een werkend beveiligingssysteem en komt u niet voor verrassingen te staan. Daarnaast dient het systeem periodiek gekeurd te worden. Bij plaatsing van het systeem is uw systeem 3 jaar lang goedgekeurd. Hierna dient u het systeem jaarlijks te laten controleren.

 

 

SCM Klasse 4 (VVS+) alarm Faringwell SCM Klasse 4 (VVS+) alarm

Fabrikanten
Kenteken opzoeken
Contact Box
DG Car Equipment
Crommelinbaan 29J
2142EX Cruquius
tel. 023-5622212
info@dgce.nl   Openingstijden:
op afspraak

Vertrouwd betalen met:
iDealOverboeking

  0 items

Trekhaakkabelset 150 cm - 13 polig Jeager
Trekhaakkabelset 150 cm - 13 polig Jeager
€ 27,75
 incl. 21% BTW

€ 24,98
 incl. 21% BTW
Volg ons op