Mi 01 peilzender incl inbouw en cetificaat
Mi 01 peilzender incl inbouw en cetificaat
Mi 01 peilzender incl inbouw en cetificaat
Mi 01 peilzender incl inbouw en cetificaat

 € 399,00
 incl. 21% BTW

€ 379,95
 incl. 21% BTW
 

Moving intelligence MI01 Tracer

Indien uw auto al een klasse 1 systeem heeft geven we een certificaat af.
Op een peilzender zit een abonnement van 11.- pm

De Mi01 Peilzender van Moving Intelligence is in april 2019 door het Kiwa SCM gecertificeerd als een Klasse TV01 Terugvindsysteem.  

Deze voertuigbeveiliging klasse geeft aan dat een voertuig voorzien van dit systeem, conform de norm van het Kiwa SCM, binnen 24 uur in Nederland teruggevonden kan worden. 

Verzekeraars verwijzen in hun polisvoorwaarden daarom naar een na-diefstal terugvindsysteem met deze beveiligingsklasse. Met de Mi01 Peilzender bent u verzekerd van het beste na-diefstal systeem op dit gebied.
 

Anders dan bij een voertuigvolgsysteem dat met GPS en GSM uitgerust is werkt een peilzender ook met radiogolven, is het voorzien van een eigen interne batterij en heeft het een zeer klein en handig formaat, hierdoor kan de peilzender overal in een object worden verstopt om zo niet gevonden te kunnen worden.

Na installatie verstuurd de peilzender minimaal eenmaal per dag een controlebericht. Aan de hand van dit bericht wordt de locatie van de zender bepaald en weergeven in het Moving Intelligence platform en app.

Aan de hand van dit controlebericht is de meldkamer en opsporingsdienst in staat de peilzender, wanneer nodig, in diefstalmodus te zetten en in samenwerking met de lokale of landelijke Politie te lokaliseren en veilig te stellen.

Dit systeem is ook goedgekeurt voor uw Tesla Model X, met behoud fabrieksgarantie.

 

 

Mi 01 peilzender incl inbouw en cetificaat voertuig volg systeem pijlzender peilzender moving alarm tv01 tesla model kiwa scm draadloos diefstal terug vind meldkamer verzekering

Fabrikanten
Kenteken opzoeken
Contact Box
DG Car Equipment
Crommelinbaan 29J
2142EX Cruquius
tel. 023-5622212
info@dgce.nl   Openingstijden:
op afspraak

Vertrouwd betalen met:
iDealOverboeking

    0 items

Trekhaakkabelset 150 cm - 13 polig Jeager
Trekhaakkabelset 150 cm - 13 polig Jeager
€ 27,75
 incl. 21% BTW

€ 24,98
 incl. 21% BTW
Volg ons op