Keyless Protector met KE01 certificering

 € 359,00
 incl. 21% BTW
 

Uw auto beveiligen tegen een hack op afstand? Dat kan met de KE01 Keyless Protector!

Met de KE01 Keyless Protector zet u de hackers buiten spel. De Protector wordt in het batterijencompartiment van de autosleutel geplaatst en is daarmee volledig onzichtbaar. De KE01 Keyless Protector detecteert dankzij een bewegingssensor wanneer de sleutel in gebruik is en wanneer niet. Zodra de sleutel enkele minuten stilligt zal de sleutel automatisch uitschakelen. De KE01 Keyless Protector verbreekt de connectie tussen batterij en sleutel zodat hij niet meer te vinden is door hack apparatuur.

De KE01 Keyless Protector is specifiek ontwikkeld om een antwoord te bieden tegen de gevreesde relay attack. Bij een relay attack wordt er gebruik gemaakt van het signaal de autosleutel. De autocrimineel verlengt het signaal dat de autosleutel uitzendt waardoor de auto opent alsof hij de sleutel in de hand heeft. Het alarmsysteem van de auto zal dan ook niet afgaan. In slechts enkele minuten is een auto volledig gestript of zelfs in minder dan twintig seconden weggehaald. Diefstal via het keyless entry systeem is momenteel de meest toegepaste diefstaltechniek.

CCV SCM goedgekeurd voor uw verzekering

KE01 certificering

De KE01 Keyless Protector is een toevoeging op uw huidige CCV SCM af-fabriek alarmsysteem voor uw auto. Tevens kan de KE01 Keyless Protector worden toegevoegd op een voertuigvolgsysteem.

Eist uw verzekeraar een keyless entry beveiliging om uw auto in dekking te nemen? Dan zit u met de KE01 Keyless Protector goed. De KE01 Keyless Protector is de eerste aftermarket oplossing dat voldoet aan alle CCV/SCM KE01 keyless entry beveiliging eisen. U zal een officieel bewijs van certificering ontvangen bij uw KE01 Keyless Protector zodat u dit kunt overhandigen aan uw verzekeraar. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw auto 100% relay attack-proof is en uw auto gedekt blijft door uw verzekeraar.

Door de enorme toename van inbraken en diefstallen via een relay attack is het CCV voertuigbeveiliging keurmerk genoodzaakt de eisen voor voertuigbeveiliging aan te scherpen. Zodra uw auto voorzien is van keyless entry dient u eerst een maatregel te treffen om dit systeem te beveiligingen. Per Januari 2021 zijn de nieuwe beveiligingseisen van kracht. HIERziet u welke eis er per 1-1-2021 voor uw auto van kracht is.

De KE01 Keyless Protector is de eerste elektronische sleutelbeveiliging met de nieuwe CCV SCM KE01 keyless entry certificering. Daarmee voldoet de KE01 Keyless Protector aan alle aangescherpte beveiligingseisen voor keyless entry beveiliging en bent u verzekerd van een autosleutel die 100% beveiligd is tegen een relay attack!

LET OP!! 
Sommige automerken zoals Polestar en Volvo hebben een derde compacte autosleutels. Voordat uw KE01 Keyless Protector geïnstalleerd kan worden dient u deze speciale sleutel eerst uit te laten schakelen door uw dealer. Het SCM KE01 certificaat kan NIET afgegeven worden zonder schriftelijk bewijs van het uitschakelen van deze sleutel. Voor meer informatie betreft het uitschakelen van uw derde smartkey verwijzen wij naar uw dealer.

Verschil tussen normale Keyless Protector en KE01 variant?

Voor de verzekeringsmaatschappij is het noodzakelijk beide sleutels te beveiligen. Tevens mag de Keyless Protector alleen geïnstalleerd worden door een CCV SCM erkend bedrijf. Voor een geringe vergoeding installeren wij uw Keyless Protectors op locatie bij u thuis of op kantoor. Tijdens het installeren testen wij het product uitgebreid om de werking te garanderen. U moet rekening houden dat wij met de installatie ongeveer 30-60 minuten bezig zijn, inclusief testen.

Een CCV SCM KE01 Keyless Protector voor elke sleutel

De CCV SCM KE01 Keyless Protector is niet op de autosleutel maar juist op de batterij ontwikkeld. Bijna alle autosleutels maken gebruik van dezelfde batterijen. De KE01 Keyless Protector is er dan ook in 3 formaten; De KP16, KP20 en KP24. Deze corresponderen met de meest voorkomende batterijformaten, namelijk CR2016, CR2025, CR2032 en CR 2450.

Zodra u uw autosleutel opent zult u een van deze batterijformaten aantreffen. De KE01 Keyless Protector correspondeert als volgt:

 

Keyless Protector met KE01 certificering Keyless scm kiwa klasse relay attack certificaat orgineel alarm

Fabrikanten
Blaupunkt HAMBURG 990 DAB NAV
Blaupunkt HAMBURG 990 DAB NAV
€ 1299,00
 incl. 21% BTW
Kenteken opzoeken
Contact Box
DG Car Equipment
Crommelinbaan 29J
2142EX Cruquius
tel. 023-5622212
info@dgce.nl   Openingstijden:
op afspraak

Vertrouwd betalen met:
iDealOverboeking

    0 items

Parrot iso stekker Ford
Parrot iso stekker Ford
€ 26,69
 incl. 21% BTW

€ 24,02
 incl. 21% BTW
Volg ons op