Bearlock Excellent

 € 589,06
 incl. 21% BTW
 

Optie:

BearLock Gentlelock NRK-FK

Omdat het BearLock-versnellingsbakslot® uitermate effectief is gebleken bij (zeer) dure kampeerauto’s, is het zeker net zo effectief bij reguliere personenwagens.

Steeds meer verzekeraars accepteren BearLock.

> BearLock is geclassificeerd en gecertificeerd in de klasse VbV/SCM- MP 03 (mechanische protectie, voertuiggebonden). Hiermee gelegaliseerd voor en geaccepteerd door verzekeraars.

> BearLock heeft bewezen zeer afdoende te werken tegen voertuigdiefstal.

> BearLock is uitermate bedrijfszeker, robuust en betrouwbaar. Absoluut onderhoudsvrij. Het is gemakkelijk, snel en met zekerheid in werking te stellen, resp. te ontgrendelen. Voor fleetowners is de NRK-versie extra aantrekkelijk, omdat hierbij de sleutel alleen uitgenomen kan worden, indien de auto op slot staat.

Er zijn verzekeraars die BearLock ook in (zeer) dure auto’s aanraden, naast geavanceerde voertuigvolgsystemen. Niet alleen bij kostbare auto’s, maar juist en vooral bij de meest gebruikte auto’s, is BearLock zeer goed bruikbaar en aantrekkelijk geprijsd.

BearLock biedt u ruim voldoende bescherming, tegen een zeer schappelijke prijs. Omdat BearLock altijd volledig geïntegreerd wordt ingebouwd en niet ontsierend is, zal het BearLock juist waardeverhogend werken bij inruil of verkoop.
Bearlock Excellent Bearlock Bearlock Excellent

Fabrikanten
Kenteken opzoeken
Contact Box
DG Car Equipment
Crommelinbaan 29J
2142EX Cruquius
tel. 023-5622212
info@dgce.nl   Openingstijden:
op afspraak

Vertrouwd betalen met:
iDealOverboeking

    0 items

Trekhaakkabelset 150 cm
Trekhaakkabelset 150 cm
€ 14,85
 incl. 21% BTW

€ 13,36
 incl. 21% BTW
Volg ons op